Inlägg från oktober 2011

Kiropraktor

Dagens tips är:

Höstsoppa!

Älskar att äta soppa med ett gott bröd och tända ljus! I veckan gjorde jag en väldigt enkel men oj så god soppa. Tog det jag hade hemma och det blev succé

Nötfärs (ca. 3-400 gram)
2 Chorizo korvar
1 Gul lök
1 Röd paprika
2 Vitlöksklyftor
3 msk grönsaksbuljong (el. en tärning)
4 potatisar
4 hackade morötter
Några knippen blomkål
Passerade tomater
En skvätt socker
Vatten

Håll dig frisk!

Hösten är här och vintern är på ingång. Många av oss blir oftare och lättare sjuka och jag tror att det beror på att vi befinner oss mer inomhus - virus och bakterier sprids lättare inomhus, då det stängs inne. Under sommaren rör vi oss fritt ute i naturen och det är svårare att bli sjuk. En annan orsak, är att här uppe i norr är bristen på D-vitamamin stor.

Grattis Jitex!

Hörde om nyheten på radion i morse, Stefan Rehn till Jitex. Nu är ju jag inte proffs på fotboll, men det känns som att det är ett bra beslut. Erfaren och tidigare fotbollsspelare. Nu kanske jag är lite för mycket svart eller vit, men jag personligen tycker om tränare som själva har slitit häcken av sig på plan och vet vad det handlar om.

Tips!

God morgon!

Två tips får du av mig denna Tisdag, tisdag 4:de Oktober.

BOKTIPS:

The Secret

Hej å hå!

Förlänga dygnets timmar? Ja tack! Herregud vad tiden går fort - hinner knappt reflektera. Att jobba som egen och driva sitt egna företag är super kul och jag trivs som fisken i vattnet. Dock, tar det enormt mycket tid och just nu håller jag på och strukturera upp min vardag. Min visa kusin sa häromdagen "Du måste ta hand om dig själv och strukturera upp din vardag.