Publikfest!

Piteå IF - Dalsjöfors GoIF. Inga sittplatser kvar.

En skön dag är snart till ända. Morgonen kunde inte bli bättre med solen som väckaklocka och våren har nu verkligen kommit för att stanna.
Så här dagen efter träningsmatchen från helvetet känns det en aning bättre. Revanschlusten är stark och jag vill bara ut på gräset och ge järnet!

Det var otroligt uppmuntrande att se Piteås hemmapremiär mot Dalsjöfors nu på eftermiddagen. Solen var med även då och trots riktiga stormbyar stundtals hade inte mindre än 2 470 personer tagit sig till LF arena för att se laget ta första 3 poängaren i serien. Första 15 minuterna var rätt nervösa för rödtröjorna men efter 1-0 genom Fiona O'Sullivan släppe spänningen en aning och spelet blev mer organiserat. Dalsjöfors hade dock några riktigt bra chanser, men dessa kom på misstag från piteås backlinje och gästerna hade svårt att etablera något slags spel överhuvudtaget.
Dock fick jag en känsla av att Piteå kunde varit än mer effektiva om man inte envisats med att spela långa bollar som inte allt för ofta gick till rätt adress på grund av vinden.
Samtidigt är det väl en petitess när slutsiffrorna ändå blev 5-0 till hemmalaget...

Veckan som kommer:
Måndag: Träning
Tisdag: Träning
Onsdag: Träningsmatch mot Älvsby IF
Torsdag - Söndag: Påsklov och träningsledigt

Söndags låten: Iggy Pop - The Passenger