Glad Påsk! Nu gör vi comeback!

Damfotboll.com gör efterlängtad comeback på arenan. Tillsammans med nya samarbetspartners ska vi se till att driva damfotboll.com vidare. Att det finns intresse det har ni fans bevisat och att det finns mycket att göra för att bredda intresset ytterligare är ingen hemlighet.

Facebook – rycket
I tisdags började känslorna svalla inför den Damallsvenska starten. Det var på upptaktsträffen när både spelare, ledare och andra ställde frågan om vi inte skulle köra igång igen, som tankarna om en nystart blev än mer aktuell och känslan av att damfotboll.com behövs blev än mer påtaglig.

Ett rykte spred sig på facebook som en löpeld om att 1000 facebook-gillare skulle göra skillnad. Det gick på mindre än 24 timmar att nå dit. Nu ska vi nå 2000 strecket och sen siktar vi vidare mot nya högre mål.
Vi skriver gärna och det vi vill ha tillbaka är ERT engagemang.

Damfotboll och framtiden
Elitföreningen Damfotbolls (EFD) nya engagemang i damfotboll.com är en stor anledning till att omstarten av sajten blir möjlig.
- Att ingå ett samarbete med damfotboll.com är för oss inspirerande och helt rätt för att tillsammans sprida kunskap och information om och runt damfotbollen! Comebacken av damfotboll.com är mycket glädjande inte bara för damfotbollsklubbar och den inbitne utan för damfotbollen i stort, säger EFDs generalsekreterare Linda Wijkström.

Snabbast växande sporten
” 2011 fanns det 10 miljoner registrerade damfotbollspelare i världen, supporterskarorna växer. Eliten spetsas”.
Citatet är hämtat ifrån en krönika skriven av EFDs generalsekreterare Linda Wijkström i nästa nummer av Marta Fotbollsmagasin som kommer ut V17.

Hon fortsätter:
”Vi är en ung sport som växer och blir alltmer spännande och intressant att följa. Punkt. Många andra sporter skulle älska att vara i vår sits. Ur det perspektivet skulle man kunna säga att vår boll rullar bra, men att vi behöver få den att rulla ännu snabbare. Och den största utmaningen vi har är att bredda sporten och få den att växa underifrån. Vi har landslaget, vi har stjärnorna och vi har spännande mästerskap framför oss, men hur får vi ner det intresset till Damallsvenskan?”

Ditt engagemang gör stor skillnad
Vi instämmer och lägger till att vi ska öka intresset även för Norr- och Söderettan som nästa år kokas ner till superintressanta Damettan.

Engagemang kan stavas, att gilla oss på facebook. Att ha damfotboll.com som startsida. Att vara flitig besökare på damfotboll.com. Att skriva eller ta bilder för damfotboll.com. Har du lust att hjälpa till att bredda innehållet så hör av dig till oss.

Vi när en önskan om att göra en bred sida men vi måste samtidigt vara realistiska och inse att vi inte kan vara överallt. Men med lite hjälp kan det bli bra ändå.
Vi inleder en ny era där Elitföreningen Damfotboll numera är en samarbetspartner till damfotboll.com. Alltså backas vi upp av klubbarna men det är samtidigt damfotboll.com och dess lilla redaktion som har huvudansvaret.
Fler besökare kommer att göra förändringar på sidan möjligt och med tanke på att det finns cirka 170 000 tjejer som spelar fotboll i landet samt föräldrar och ledare kring dem så borde antalet besökare kunna öka dramatiskt framöver.

Alva Nilsson 2012-04-07 13:31

Här kan du besöka (och gilla) vår Facebooksidan: http://www.facebook.com/pages/damfotbollcom/306927505057

Och här är vi på twitter, följ oss: https://twitter.com/#!/damfotboll_com

Johnte 2012-04-07 14:01

Det var ett fint påskägg man fick där....ska vårda det ömt.Är det något man kan hjälpa till med i Malmö så hör bara av er...ställer gärna upp om jag kan..Välkommen tillbaka,ni var saknade oerhört. Tack för påskägget.

Karl-Henry Johansson 2012-04-07 14:36

Påskens gladaste nyhet
Anette och hennes närmaste är tillbaka
Vi har saknat er och era artiklar om svensk damfotboll

TWest 2012-04-07 14:42

Det är så härligt att se detta hända! :) Behövs det så finns jag här. Det vet ni, va?

Rufus 2012-04-07 19:22

Oj, oj,oj - va kul!

Nu tror vi verkligen på att påsken är ÅTERUPPSTÅNDELSENS TID! Egentligen kändes det aldrig som om damfotboll.com låg i graven, snarare i kylskåpet... ;)

Lycka till med omstarten, Anette & Co - och ha en fortsatt mycket trevlig helg! :)

Agne 2012-04-07 21:08

Vilken härlig påskkaramell! Efterlängtat!!!!!

Martin 2012-04-08 13:05

En alldeles alldeles UNDERBAR återkomst för favoritsidan. Nästan så man börjar tro på det religösa tokeriet om påsken som uppståndelsens tid.

EJW 2012-04-08 16:39

Det gjorde mig verkligen GLAD! Har vartit lite vilsen över vart jag skulle hitta intressant och heltäckande info om damlandslag, allsvenskan och sån´t annat man vill veta om damfotbollen!
TACK!

Silverstolpe 2012-04-09 00:42

Trevlig läsning! :)

godhem14 2012-04-09 14:25

Tack för det beskedet !

le méchant 2012-04-11 08:09

Välkomna tillbaka!!! Mycket positiva nyheter.
Hoppas att den ekonomiska situationen är säkrad för lång tid framöver.