Arodin gör come-back i Eskilstuna United

Redan nu kan Eskilstuna United meddela om ett nyförvärv inför föreningens debutsäsong i Damallsvenskan då Kim Arodin är klar för en comeback.

Inför säsongen 2008 lämnade Kim Arodin Eskilstuna United för damallsvenskt spel med KIF Örebro där hon på fyra år med Örebro-laget gjorde 75 allsvenska matcher och nio mål.
Inför säsongen 2012 återvände Kim till United och sköt upp United i Elitettan men gjorde uppehåll under 2013 på grund av barnafödande. Nu är det dock klart att Kim gör comeback när United spelar i Damallsvenskan 2014.
Kim Arodin om comebacken i United och att spela med Eskilstuna United i Damallsvenskan:
- Det känns superkul att få spela fotboll igen. Jag har följt Uniteds alla hemmamatcher på plats under året har så klart blivit spelsugen. Nu längtar jag till januari och börja försäsongsträningen. Att spela som nykomling i Damallsvenskan är en riktig utmaning. Det ska bli spännande och det blir att kämpa för varje poäng.

Uniteds tränare Viktor Eriksson om Kim Arodins comeback:
- Vi är jätteglada att Kim förstärker vårt lag. Hon är en skicklig fotbollsspelare, en härlig karaktär och har dessutom en stor erfarenhet av damallsvensk fotboll. Spelaren och United är överens om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2014.