en tävling

i den lokala Stockholms-pressen att kunna vrida runt kniven ytterligare varv i det blödande Tyresö FF AB när skuldberget späs på med fler miljoner.

Rekonstruktionen har sin gång men resultatet verkar lika förutsägbart som underläge med 0-5 och 5 minuter kvar att spela. Laget kommer att spela på lånad tid i vår/år. TFAB får knappast kredit någonstans för nya utgifter och det sätter gränsen. Förhoppningsvis har man kontrakt med en researrangör för bortamatcherna. Rekonstruktion eller konkurs? Även i det förra fallet lär det inte finnas eget kapital när SvFFs elitlicensnämnd ska granska i höst och då är det lika kört för fortsatt spel i Damallsvenskan som om det blir konkurs. Jämför valet att skjutas eller hängas.

Thorsten Frennstedt 2014-03-16 13:33

Vrida om kniven var en träffande formulering. I Sportbladet får en före detta Tyresö-ledare hålla i skaftet och berättar om andra missförhållanden i Tyresö FF och Tyresö FF AB. Sant eller lögn? Det saknas en rad om den uthängde ordföranden Hans Lindberg nåtts för bemötande eller avböjt kommentar. God journalistik? - tja...