Vem gnäller mest? 2

Det skrevs dubbelt så mycket om VM-kvalmatchen Polen-Sverige som det annars skulle ha gjorts, för att Sverige vann med 4-0 fanns inget att anmärka/gnälla på.
Då kom som en skänk från ovan till både närvarande och frånvarande krönikörer i Polen "Asllani till attack efter petningen", och hela damlandslaget fick stämpeln "gnälligt". Självmål skulle man kunna ropa, för gnället är undertecknat med journalisternas namn. För ett år sedan under EM var det leende, dansande damlandslaget i spalterna.

Det är inte första gången grodor hoppat ur damlandslagsspelares munnar innan deras medieträning gett resultat och de har snabbt blivit reportrarnas favoriter.Det blir säkert trångt kring "Kosse" i den mixade zonen efter nästa landskamp. För övrigt hanterade Pia Sundhage Kosovare Asllanis besvikelse efter Polen-matchen som den stora ledare hon är.

Thorsten Frennstedt 2014-08-26 11:36

"Asllani med i VM.kvaltruppen"
Tydligen hade några väntat sig något annat av diverse rubriker att döma.
Att "Kosse" skulle petas som bestraffning när hon dessutom gjorde mål i Polen?
Grov underskattning av förbundskapten Sundhages omdöme om hon skulle haft sådana tankar.

Thorsten Frennstedt 2014-09-08 10:52

Det är inte första gången grodor hoppat ur damlandslagsspelares munnar innan deras medieträning gett resultat och de har snabbt blivit reportrarnas favoriter...
Passar in på Josefine Öqvist, numera före detta landslagsspelare, som Expressen.se hittat i Österrike där hon för tillfället bor. Det här citatet blev till topprubrik på den ointressanta intervjun: "Vad är det där för en jävla tomte.." varmed "Jossan" avsåg en namngiven så kallad TV4-profil som uttalat sig om gnällighet i damlandslaget.

Thorsten Frennstedt 2014-09-12 11:00

Det blir säkert trångt kring "Kosse" i den mixade zonen efter nästa landskamp.

DN:
Bråket är utagerat – men inte glömt
Frågan kvarstår. Spelar Kosovare Asllani från start på lördag? - #Suck....

Thorsten Frennstedt 2014-09-18 12:10

Asllani ? Gnäll? Vad då? efter Skottlands-matchen...