Sverige kan gå till VM-final - OM...

allt klaffar enligt nedanstående spekulation. Det blev ingen önskelottning i VM-slutspelet, och alla matcherna måste inte vinnas förrän efter gruppspelet. damfotboll.com har skissat hur Sveriges väg till final skulle kunna se ut,- understryks alltså än en gång rena spekulationer !

Andraplats i grupp D efter USA.

Brasilien, som vinner grupp E före Spanien, skulle bli motståndare i åttondelsfinal.
Seger för Sverige och Japan kommer att stå på andra planhalvan i kvartsfinal.

Japan maxade i förra VM så Sverige kan vinna och gå till semifinal.

Här väntar åter USA som vann grupp D på bättre målskillnad. Minns att i förra VM:et besegrade Sverige USA i gruppspelet en prestation som inte många väntat sig före VM då laget inte såg så hett ut.
Kanske kan Pias gäng göra samma resa som VM-laget 2011 om man hittar en skön sammanhållning och gott självförtroende efter att ha kämpat sig vidare från gruppspelet.

Tyskland går hela vägen genom egen gruppseger, seger mot tredjeplacerat lag i en annan grupp, Frankrike i kvartsfinal och Kanada i semifinal, därmed skulle det kunna bli repris på 2003 års VM-final mot Sverige - förhoppningsvis med annat resultat.

Martin 2015-01-13 18:51

Visst vill man vara optimist men för mig ska det till en bragd modell större om vårat kära landslag ska ta sig till final. Om det går som det spekuleras om här så tror jag tyvärr det blir utslagning 'redan' i kvartsfinalen mot det spelskickliga Japan.