Medialt genombrott i Elitettan

1988 och 2013 kan sägas vara historiska årtal för svensk damfotbolls utveckling. Damallsvenskan går nu in på sin tjugosjunde säsong medan Elitettan spelas för tredje året. Att utvecklingen går framåt med stormsteg kan vi konstatera, TV- och radiosändning av samtliga Damallsvenskans matcher och så skönjer vi ett litet medialt genombrott i Elitettan för två lag.

Det är nykomlingarna i Elitettan IFK Kalmar och Lidköpings FK:s vars hemmamatcher kommer sändas av tidningen Barometern samt av Lidköpings Nya Tidning! Ett stort steg som förhoppningsvis ger ringar på vattnet och förhoppningar om att fler tar efter.

TV4 har nu lagt upp samtliga helgens Damallsvenska matcher på TV4 play premium, första månaden är gratis om ni varit kund förut. Ett gyllene tillfälle att se mer av ert favoritlag även på bortaplan . Vi har ju tidigare skrivit om att det ska sända samtliga matcher i Damallsvenskan under 2015.

Vill ni inte sitta inne websänder Radiosporten också samtliga matcher i Damallsvenskan.
I med öronsnäckorna och lyssna under promenaden eller njut i solstolen!
Nu när möjligheterna finns där serverade får vi se till att använda oss av dem. Utan publik inga sändningar, så funkar det!

Premiärmatchen spelas på lördagen mellan nykomlingarna i Damallsvenskan Hammarby IF och Mallbackens IF på Tele 2 Arena med början kl 15.00