Älta-debutant avgjorde med sent mål mot Jitex

Fem minuter före full tid gjorde Natalia Fuentes matchens enda mål och därmed vann Älta IF hemmamatchen mot Jitex Mölndal med 1-0.

- Det här var det mest orättvisa resultatet någonsin. Vi borde ha vunnit den här matchen, säger en besviken Jitex-tränare Jerry Carlsson till ÄIFs hemsida

Kollegan Omid Sulefani i Älta IF har en annan syn på saken:
- Vi går från klarhet till klarhet. Efter att vi bytt spelsystem och spelidé har vi tagit 6 poäng av 6 möjliga mot två bra motståndare. Matchens första 32-33 minuter var spel mot ett mål och vi gjorde det fantastiskt bra. Synd att vi inte fick in en boll redan då. Otroligt skönt är det ändå att ta andra raka segern och nu är det bara att fortsätta på den inslagna vägen. Grymt kul för "Natta" att göra mål i debuten och otroligt skönt för Petra (Petra Kümin) i målet att hålla nollan också.

Jitex Mölndal spelade upp sig i andra halvlek men tvingades till avslut utanför straffområdet. Älta nådde betydligt närmare Jitex-målet, bland annat en hörna som rensades på mållinjen.
Inbytt i 78:e minuten dröjde det till den 85:e när Natalia Fuentes med ett skott från 25 meter gjorde sitt första mål i Elitettan.