Nya spelare från Hammarbys seriekonkurrenter

Julia Zigiotti Olme, senast från AIK, och Siri Frimodig som både spelat i Älta Elitettan och Enskede division 1 har skrivit på för Hammarby.

Julia Zigiotti Olme, senast från AIK, och Siri Frimodig som både spelat i Älta Elitettan och Enskede division 1 har skrivit på för Hammarby.

Samtidigt presenteras ny lagledare som blir Ida Ahlgren.
– Jag har haft ögonen på Julia Zigotti Olme i många år och tycker hon imponerande i sin första säsong i Damallsvenskan, säger Hammarby Damfotbolls sportchef Pär Lagerström-
- Det känns väligt kul att Julia väljer Hammarby kommande säsong, jag ser henne som en av Sveriges mest lovande spelare och hennes spetsegenskaper i det offensiva spelet är jag övertygad kommer få en väldigt viktig roll för oss. Jag tror att Bajen-publiken härmed fått en spelare med det lilla extra-

Hammarby Damfotboll har även valt att värva Siri Frimodig, som för ett par säsonger sedan var en ledande spelare i Älta IF i Elitettan men valt att senaste året valt att spela i Enskede i division 1.
– Siri känns grymt laddad för att satsa mer än någonsin och hennes fysiska spelstil kombinerat med stor spelförståelse och hög passningsskickighet gör att vi tror mycket på henne, säger Pär Lagerström.
En spelare som valt att förlänga sitt kontrakt med Hammarby är Anna Lindblom.
– Anna är en spelare som håller hög allsvensk klass och det är så klart en väldigt postiv nyhet att hon väljer att stanna, det som gör det extra speciellt och betydelsefullt är Annas stora Hammarby-hjärta.