Rohlin-comeback i - Halmia

Linköpings FCs ikon under många år Charlotte Rohlin avslutade sin karriär i Damallsvenskan i fjol, ställde in fotbollsskorna i garderoben för att fortsätta med andra uppgifter inom LFC. Att hon skulle göra come-back fanns inte på kartan.

Nu meddelar både LFC och IS Halmia på sina hemsidor att man knutit till sig den tungt meriterade mittbacken till sitt div 1-lag.

- Det är fantastiskt att få en sån etablerad spelare, det är som att Halmia herr skulle få Zlatan säger sportchefen Mohamed Omar.

Charlotte räknar med att genomföra en träning i veckan tillsammans med övriga laget samt matcherna för att få privatlivet att gå ihop. Hon fortsätter sitt jobb både på LFC marknad och fria läroverket.
- Saknaden av spänningen och pirret inför match gjorde att jag valt att trappa ner i Halmia. En lagom nivå där jag tror att med min erfarenhet kunna hjälpa laget mot en topplacering i div 1, säger Charlotte till LFCs hemsida.

Publiceringen av nyheten borde för att helt övertyga valts till en annan dag än den 1 april, som väcker vissa tvivel. Annars är Halmia att lyckönska å det hjärtligaste.