Östersunds DFF höll hela vägen mot Växjö DFF

På hemmaplan tog Östersunds DFF kommandot och var aldrig i underläge mot kämpande Växjö DFF, som till sist tvingades sträcka vapen med 4-3 till ÖDFF. Åter steg Sarah Storck fram och har nu gjort mål för ÖDFF de tre senaste matcherna. Det blev tre nya på onsdagkvällen och nu leder hon Elitettans skytteliga med sex mål

Hon inledde redan i andra minuten, Lova Hansson kvitterade efter hörna för Växjö DFF, Sarah gjorde 2-1 och Ritah Kivumbi kvitterade. Hon beredde ÖDFF-försvaret en hel del extrainsatser. Östersunds DFF lyckades emellertid hålla koll på Växjö DFFs Anna Anvegård som gjorde tre mål i förra matchen.
Eyrun Gudmundsdottir fastställde med en nick halvtidssiffrorna till 3-2 för hemmalaget.

I början av andra halvlek var Mikaela Almgren nära att kvittera med en nick i ribban och ÖDFF-målvakten Emelie Almesjö fick göra en jätteräddning en kvart före slut. Halvleken förblev målllös fram till de allra sista minuterna när Samantha Monahan fann Sarah Storck med en perfekt passning till 4-2 i 88:e minuten - målet som avgjorde.
Ritah Kivumbi hann med att reducera till slutresultatet i 90:e minuten när hon vann en nickduell. En poäng md hem till Småland hade inte varit oförtjänt.