Support

Här fyller vi snart på med mer supportinformation. Tills vidare ber vi er kontakta support@damfotboll.com vid andra frågor än de som besvaras nedan.

Vänligen,
Redaktionen på Damfotboll.com

 • Hur blir jag medlem på Damfotboll.com?

  Klicka på länken Bli medlem i detta svar eller under inloggningsrutan högst upp till höger på startsidan. Fyll i formuläret (fält markerade * är obligatoriska) och klicka på knappen "Bli medlem" längst ner. Du är nu medlem på Damfotboll.com - varmt välkommen!

 • Hur lägger jag upp mitt lag på Damfotboll.com?

  För att skapa ett lag måste du vara inloggad medlem på Damfotboll.com. Klicka på länken Skapa ditt lag här i svaret eller under introduktionstexten på sidan Lagen. Fyll i formuläret (fält markerade * är obligatoriska), koppla de lagmedlemmar som är registrerade medlemmar på Damfotboll.com till laget genom att kryssa i kryssrutorna framför deras namn och klicka på knappen "Spara" längst ner.

 • Hur skapar jag en grupp på Damfotboll.com?

  För att kunna skapa en grupp på Damfotboll.com måste du vara inloggad medlem. Klicka på länken Skapa en grupp här i svaret eller nästan högst upp till höger på sidan Grupper. Fyll i formuläret (fält markerade * är obligatoriska), ange språk, villkor för medlemskap, med mera, och klicka på knappen "Spara" längst ner.

 • Jag har glömt mitt lösenord. Vad gör jag?

  Klicka på länken Glömt lösenord? här i svaret eller under inloggningsrutan högst upp till höger på startsidan. Ange ditt användarnamn eller den e-postadress du angav när du registrerade dig som medlem och klicka på knappen "Skicka nytt lösenord med e-post". Då skickas ditt nya lösenord till din e-postadress.

  Du vet väl att du kan ändra ditt lösenord? Klicka på fliken "Redigera" när du har loggat in och befinner dig på din profilsida. Ange ditt nya lösenord i fältet "Lösenord" och skriv det en gång till i fältet "Bekräfta lösenord". Klicka på knappen "Spara" längst ner. Klart!