Adelina Engman

Redan i den första halvleken tog hemmalaget kommandot, men förvaltade inte sina chanser. Två gånger kom Elin Rubensson loss på sin högerkant och levererade närmast perfekta inlägg, men ingen i mitten lyckades stöta in. Manon Melis hade ett kanonskott som Brett Maron tippade över ribban, men till halvtid stod det 0 - 0 med klar fördel Göteborg.

Artikel 2015-08-06 22:01

Adelina som inlett med att visa sin snabbhet och målfarlighet mot Jitex där hon gjorde fyra mål fick i matchen efter mot Kungsbacka DFF vila då en lättare skada i vaden hindrade henne från spel.

Till Cupmatchen mot FC Rosengård var hon återställd och det återstod knappa kvarten cupmatchen mot FC Rosengård när Adelina Engman stukade foten och inte kunde fortsätta spela.

Artikel 2015-02-17 14:43

Träningsmatcherna inleddes med derby mot Jitex som åter fick se sig besegrat den här gången med hela 9-0, vilket tillsammans med fjolårets båda möten i Damallsvenskan gör 0-21.

Artikel 2015-02-01 16:14

– Det var i hård konkurrens med flera svenska klubbar som vi till slut drog det längsta strået och fick Adelinas förtroende, meddelar sportchefen Lasse Svensson.

Adelina är en forward som har bra teknik är snabb och bra i djupledsspelet. Tränaren Stefan Rehn, själv född på Åland, har följt Adelina en tid och är mycket nöjd över att hon nu är klar för Göteborg.

Artikel 2014-12-22 23:25