Avaldsnes

– Jag trivs jättebra i Lilleström, men det är frustrerande att jag inte kunnat gå för fullt, säger hon till damfotboll.com.

Frankfurt i onsdags kväll. LSK pressar de regerande mästarna i Champions League till förlängning, försvinner först i straffläggningen. Samtidigt har en svensk landslagsspelare med sig en god känsla från stormatchen.

Artikel 2015-11-21 11:34

Lisa Klinga och Carola Söberg, så heter Avaldsnes senaste nyförvärv. Båda spelarna spelade från start i Champions League-finalen i slutet av maj. Nu väljer de alltså att fortsätta karriären i Norge.

- Klinga är back och kantspelare, Söberg är svensk landslagsmålvakt. Planen är att de anländer på fredag, säger Avaldsnes sportchef Arne Utvik till den norska tidningen Hagesunds Avis.

Artikel 2014-07-24 12:53

Lisa Dahlkvist ansluter till Avaldsnes i slutet av juli.
-Jättekul, allt runt laget känns väldigt proffsigt med bra anläggningar och det känns väldigt bra att få vara del av det. Jag är väldigt motiverad att komma igång, säger Lisa Dahlkvist till Radiosporten.

Artikel 2014-07-07 20:38

Matchvinnare blev Melissa Wiik som en dryg halvtimme in i matchen nickade in ledningsmålet på ett inlägg ifrån högerbacken Siri Nordeide Grønli.

Svenska Freja Hellenberg som spelar i Avaldsnes fick se sina lagkamrater göra en bra match och speciellt mot slutet låg man på hårt och bara stolpen var ivägen för ett kvitteringsmål.

Laguppställningar
Avaldsnes (4-4-2)

Artikel 2013-11-23 18:59

Vålerenga vägde förvånansvärt lätt och tappade också tidigt tron på att det kunde gå. Holmfridur Magnusdottir gjorde det första av sina fyra mål och skickade Avaldsnes på god väg mot sin första cupfinal med två fullträffar inom loppet av hundra sekunder efter inte mer än tio minuter.

Artikel 2013-10-05 16:39

Medan ”Gugga” ska vakta målet har Avaldsnes även knutit Djurgårdens f d anfallare Mia Jalkerud till sig.

damfotboll.com har pratat med 27-åriga Gunnarsdottir som efter fyra år i Stockholm ska flytta till lilla Haugesund. Vi blickar både tillbaka och framåt.

Artikel 2012-12-26 19:21