Damallsvenskan.

– Redan det andra året som jag var där var det en satsning, även om vi inte lyckades sportsligt just då, säger hon inför återträffen.

– Det hade varit jättekul att få vara med på deras resa, men jag var inne i en period i mitt liv där jag behövde ta nästa steg.

Artikel 2016-06-26 06:53

– Äntligen, det var tre sköna poäng. Tidigare har vi inte riktigt varit där, inte kunnat avsluta men idag gjorde vi allt rätt, sade Sif Atladottir.

Artikel 2016-06-18 15:50

Sett till spelet i första halvlek tappade Umeå både ledningen och segern. Mallbackens tempoökning räckte för att stärka trovärdigheten i slutresultatet.
– Självklart hade vi gärna tagit tre poäng, men vi släpper också ett tidigt mål och hamnar i uppförsbacke, sade Madelen Janogy efteråt.

Ett tidigt mål var det, Umeå utnyttjade faktiskt sitt allra första anfall.

Artikel 2016-05-01 15:57

– Det känns självklart skönt att få med sig poäng på bortaplan i en premiär. Det var mycket nerver i dag, sade Maria Bergkvist till Västerbottens-Kuriren.

Umeå fick se motståndarlaget och i synnerhet en framtidsspelare ta hand om taktpinnen i de första skälvande serieminuterna.

Artikel 2016-04-17 14:58

– Jag känner mest för skadorna och att vi inte kan lösa situationerna som uppstår. Men i slutändan handlar fotboll om att vinna och vi vann, sade Jack Majgaard Jensen.

Timmarna före matchstart sprack skyarna upp, publiken tog plats i solen på Malmö IP för en avvaktande, tillknäppt premiär.

Artikel 2016-04-16 16:50

– Det handlar bara om att försöka hitta vårt eget spel. Det gjorde vi inte i början och då tog vi inga poäng heller, säger Jenny Hjohlman.

Serietvåan, Linköpings FC på hemmaplan är första matchen ut i tabellåttan UIK:s vidare mål- och poängjakt. Ett slags genrep, med viss positiv klang var cupsemifinalen mot Rosengård i helgen.

Artikel 2015-07-14 22:00