Elin Landström

– Nu ska vi njuta, log hon efteråt.

Eskilstuna var uppe i topp redan förra omgången, då bara för ett par dagar innan Linköping vunnit sin match. Nu kunde United jubla åt triumfen och minst en vecka överst i tabellen.

Vägen dit var en omväxlande drabbning, KGFC och Eskilstuna kastade taktpinnen mellan sig, gjorde det svårt för betraktarna att säkert ana var det första målet skulle hamna.

Artikel 2017-05-20 18:40

Det var veteranen Sara Lindén som hemmalaget ledningen med knappa halvtimmen spelad. Elin Landström noterades på mål nummer två efter en hörna en fin hörna som flipperstudsade in i moståndarkassen till 2-0. Sara Lindén gjorde även 3-0 med fem minuter kvar av första halvlek.

Artikel 2016-03-28 22:22

Eskilstunas Malin Diaz fick en lårskada och tvingades kliva av i den andra halvleken när Eskilstuna säsongsavslutade mot Göteborg. För Linköpings Magdalena Ericsson rör det sig om en förmodad hjärnskakning.

Artikel 2015-10-19 09:54

– Vi är glada över att vi lyckats knyta Elin Landström till oss till nästa säsong, säger KGFC:s sportchef Lasse Svensson i ett pressmeddelande.
– Trots att hon är ung är hon mycket rutinerad. Vi får en erfaren spelare med spetskompetenser i sin löpstyrka och sin bollbehandling. Med Elin i laget kommer konkurrensen att skärpas ytterligare.

Artikel 2015-10-06 09:30

– Mest tråkigt är det naturligtvis för Hanna själv, men synd att vi inte fick möjligheten att testa henne i landslagssammanhang den här gången. I stället får vi möjlighet att se hennes lagkamrat Elin Landström. Vi har velat få in en spelare med en bra vänsterfot och det har Landström, säger Sundhage, till svenskfotboll.se.

Artikel 2015-09-13 20:09