Emma Wilhelmsson

Emma flyttar åter till Sverige, mätt på ära och upplevelser. Två gånger har hon vunnit SM-guld i Malmö och hon fick vara med om Chelseas bästa säsong i den engelska ligan. Men hon lägger nu skorna på hyllan.

Artikel 2015-01-16 15:44

– Det var en härlig upplevelse och sen dess har jag väntat på besked om jag skulle få kontrakt och i förra veckan blev det klart, berättar Emma när damfotboll.com når henne på ett fik i England där hon sitter uppkopplad och skypar med oss.

Artikel 2014-02-04 12:14

– Jag har varit sju år i LdB FC och trivts väldigt bra där. Men nu kände jag att det var läge att testa på något nytt. Jag fick ett positivt intryck av Jitex när jag besökte dem. Det blir en nytändning och jag ser fram emot nästa säsong, säger Emma Wilhelmsson till Jitex hemsida..

Artikel 2012-11-21 10:57

LdB FCs huvudtränare Peter Moberg om Zecira Musovic:
- Jag och vår målvaktstränare Tomas Håkansson har följt Zecira vid ett flertal tillfällen och hon har tydligt visat sin sportsliga potential. Zecira har en självklar och tydlig pondusi sitt målvaktsspel.

Zecira Musovic om sin övergång:

Artikel 2012-10-11 14:11

- Malin har med sin tuffa spelstil och med sina ledaregenskaper varit vår självklara lagkapten och har därmed lyft guldbucklan två år i rad, säger blivande huvudtränaren Peter Moberg.
- Under året har vi spelat ett stort antal matcher mot internationella klubblag och det är tydligt att Malin kommer att vara en viktig spelare i vår strävan att etablera oss i Champions League.

Artikel 2011-10-26 16:46

– Vi var kanske lika bra året före men hade dels inte den lilla turen eller koncentrationen för att knyta till i jämna matcher, säger Emma.

Hon missade de sista matcherna för en svårläkt stukning men ser fram emot kommande säsong med UEFA Women´s Champions League.
– Året efter att man vunnit något stort brukar bli tufft, det vet alla och vi ska förbereda oss på att som mästare är man jagade.

Artikel 2010-12-27 10:39