Linköpings FC.

– Klart att det tar tid, men man får sin belöning. Och det här är ju inte slutet, jag kan fortfarande utvecklas och jobba på, säger hon.

Landslaget laddade för årets första landskamp i Göteborg, Jonna Andersson var på jobbet i ett vintrigt Linköping. Då ringde telefonen med en överraskande kallelse.

Artikel 2016-06-01 16:01

Nog var de två bästa allsvenska lagen i aktion, alltid. Seriefinalen blev dock aldrig sprakande på allvar, därtill var duon för bra på att radera ut varandras kvaliteter.
– Båda lagen hade pratat försvar, varken vi eller Rosengård hade ju varit tvungna till det så mycket i de första matcherna, sade Pernille Harder med facit på hand.

Artikel 2016-05-29 16:53

– Jag är glad för att tjejerna får lov att vinna guldet som de kämpat som hårt för, sade Jack Majgaard Jensen.

Av alla scenarier, mål hit och dit på olika spelplatser som kunde påverka guldstriden klev Rosengård in på den enklaste vägen för att lyfta bucklan.

De första minuterna sågs inga stora chanser men däremot goda ansatser från hemmalaget att göra den avgörande matchen till sin.

Artikel 2015-10-18 16:18

– Kul att möta Linköping. De har allt att vinna eller allt att förlora, spelar för att ha chans på guldet, säger Mia Carlsson inför söndagens hemmamatch.

Matcher med något på spel lockar mer än alldaglig serielunk. Mia Carlsson, mittback med mångårigt förflutet i KDFF, behöver inte gräva särskilt djupt i minnet efter tillfällen där hennes lag gjort skillnad.

Artikel 2015-10-03 22:22

På vägen till 2-1 ledde Örebro välförtjänt efter första halvlek, Linköping kvitterade lika logiskt tio minuter från slutet. Gästerna pressade sedan för ett avgörande men straffades av Julia Spetsmark som nätade efter en rapp kontring.

En laddad final, allt började desto lugnare,

Artikel 2015-08-22 16:59

Magdalena fick en smäll under matchen men fortsatte att spela. Så här kommenterar hon händelsen till Corren.se.
– Det gjorde ont och jag anade att det inte var bra. Samtidigt hade jag så mycket adrenalin i kroppen att jag inte kände så mycket. Det var först efteråt som det blev riktigt jobbigt, säger LFC-backen.

Röntgenundersökningen senare under kvällen visade på en fraktur i okbenet.

Artikel 2015-05-26 11:29