Lisa Klinga

- Riktigt skönt att Lisa är med oss vidare i vår fortsatta satsning. Lisa har yttterligare utvecklat sitt spel med oss under 2015. Nu jobbar vi fortatt långsiktigt tillsammans, säger sportchef Olof Sixten.

Artikel 2015-12-15 19:44

Lisa Klinga och Carola Söberg, så heter Avaldsnes senaste nyförvärv. Båda spelarna spelade från start i Champions League-finalen i slutet av maj. Nu väljer de alltså att fortsätta karriären i Norge.

- Klinga är back och kantspelare, Söberg är svensk landslagsmålvakt. Planen är att de anländer på fredag, säger Avaldsnes sportchef Arne Utvik till den norska tidningen Hagesunds Avis.

Artikel 2014-07-24 12:53

Under måndagen gjordes en omfattande röntgenundersökning av Lisa Klingas skadade ben. Beskedet efter var positivt: inget ben är bruten och någon spricka finns inte. Läkarna är hoppfulla, men innan ett definitivt besked om skadans omfattning kan lämnas, ska ytterligare undersökningar göras under veckan.

Artikel 2013-09-16 22:20

Därmed är Lisas fotbollssäsongen över och för ett redan skadedrabbat Piteå det börjar nu bli ont om ordinarie backar.

Sedan tidigare har Sara Eliasson, som endast spelade åtta matcher, lagt skorna på hyllan. Lena Blomqvist och Emelie Lövgren har båda dragits med knäskador och inte spelat en enda match den här säsongen.

Artikel 2013-09-16 09:25

- Vi har länge sökt efter en spelare med Lisas profil och är givetvis glada att det löst sig. Lisa är en tuff spelare som alltid jobbar hårt för laget och är skicklig en mot en. Det betyder att vi nu får ytterligare en spelare som är modig i duellspelet och har bra fart under fötterna, säger tränaren Stellan Carlsson.

Artikel 2013-03-29 20:52

I och med Lisas återkomst har Tyresö FF totalt fyra egenfostrade spelare bland lagets totalt 17 utespelare. Förutom Lisa Klinga är Helén Eke tillbaks efter ett års utlåning till Hammarby och i truppen finns redan Jennifer Egelryd och Pauline Hammarlund.

Lisa som på meritlistan har 24 landskamper i U19 landslaget och 5 landskamper i U23 satsar hårt på att ta nästa steg i fotbollen.

Artikel 2012-01-09 17:29

- En aggressiv, snabb och tuff offensiv spelare med ett mycket bra skott. Hon kommer att bli en tillgång i vår offensiv, säger tränare Jörgen Petersson på Linköpings FCs hemsida.

Redan som tioåring kom Lisa Klinga till Tyresö FF.
Hon kom med i A-laget redan som 15-åring och har varit med på Tyresös resa upp i seriesystemet till årets fjärdeplats i Damallsvenskan.

Artikel 2010-11-12 12:56