Tyskland.

På måndag kväll återvänder landslaget till Netanya Stadium som nyss var fond för en mäktig duell och en minnesvärd match i högsommarhettan.

Bland alla taktiska grepp, lyckade passningar och brytningar blev inställningen att aldrig ge upp och kyla när avgörandet var tvunget att komma vägvinnande för Sverige.

Artikel 2015-07-24 21:01

Redan när hon sade upp sig i Frankfurt anade man att något var på gång med Šašić. Under turneringen ryktades det i tyska skvallertidningen BILD att Šašić kunde vara gravid. Hennes nu fd tränare Colin Bell i klubblaget sade efter beslutet om att hon inte ville förlänga i Frankfurt att man måste ge henne tid. - Célia är speciell och hon vill ha lugn och ro ett tag.

Artikel 2015-07-16 15:00

På lördag kväll gör Angerer match nummer 146 med framgångsmaskinen. En bronsmatch som landslagsfinal var knappast vad hon tänkt sig, även om hon vill gå i mål som en vinnare.
– Det skulle inte vara rättvist mot oss i turneringen att åka hem med två förluster. Vi är alltför bra och vill ha en placering på prispallen med oss, säger hon.

Artikel 2015-07-03 23:33

Den tyska pressen var intresserad av jämförelsen mellan Lotta Schelin och herrspelaren Zlatan Ibrahimovic, Sundhages sångröst och hur Sverige ser på att Tyskland faktiskt inte imponerat hittills under EM.

Varför är er träning stängd, till skillnad mot Tyskland som tränar helt öppet?

Artikel 2013-07-23 18:48