Danmark vann över AIK

Första träningsmatchen för både Danmarks IF och AIK vann Norrettan-laget i Uppsala med 2-1 (0-1) på ondagkvällen.

- Varken vi eller AIK ska dra några stor växlar på resultatet. Vi hade flera spelare födda -93. AIK har fler rutinerade att sätta in, säger Danmarks IFs tränare Max Andersson.

- För vår del gick matchen ut på att ha mycket boll i offensiven. Först en kvart in på andra halvlek orkade vi inte riktigt längre. Båda lagen höll bra tempo.

AIK tog ledningen efter en hörna genom Emma Lindqvist som gjorde mål på returen. Sofia Fors kvitterade och Julia Lyckberg gjorde segermålet för Danmark minuten före slut i den mycket kylslagna matchen.

- Vi har elva nya spelare i A-truppen, sex av dem som var med i fjol finns inte kvar, berättar Max Andersson.

Taggar: ,
Karin 2010-02-10 21:55

Sorry Max. AIK har inga rutinerade kvar.

Gäst 2010-02-11 01:05

avgå patric

Gästen järnkamin 2010-02-15 21:38

var för ska du klaga på patric han kan inte göra något åt aiks ekonomiska kris det är ni suportrar som inte går på matcherna man borde skylla på rätta mig om jag har fel

Anette Börjesson 2010-02-11 14:50

Kommentarerna är inte till för att hänga ut personer. Vi plockar bort de som är stötande och som ger orättfärdig behandling av personer.
Ni som går till personangrepp kan räkna med att få era kommentarer bortplockade.
Ni som läser och störs av oegentligheter ska inte tveka utan agera genom att anmäla till oss. En anmälan som bara är ett klick borta, ni ser funktion längst i ner i anslutning till varje kommentar.

Gästen järnkamin 2010-02-15 21:36

ja konstigt är det ju att det snackades så mycket om att djurgården hadde versta krisen aik hadde det nog värre men det tystades ned jag är lite besviken på media bland anat dn som inte vågar säga saningen är dom aikare eller? ja svaret är nog ja johan esk är ju aikare i alla fall kanske har med saken att göra jag vet inte aik kommer få det svårt i år så jag håller inte med Max riktigt om att den hä'r matchen inte är ett svaghets täcken från aiks sida som karin sa aik har inga stjärnor kvar det kan bli deras fall också

Gäst 2010-02-15 22:40

Patric är tyvärr årets nobody. Han är absolut inge bra tränare och visst att några spelare va för bra för damallsvenskan (kalmari, fors) men alla som känner eller haft patric jildefalk som tränare vet att det är pga honom alla spelare dragit!! AIK kommer tyvärr åka ut i år, det går inte att förlita sig på några "egna" 93or och tro att man ska klara damallsvenskan på det...sorry!

DIFDAMsaman 2010-02-16 20:21

jag kan förstå vad du menar men det är ju lite elakt att skylla allt på patric är ju typ som ssk skulle skylla allt på popovic för att dom kommer hammna där nere med stor sanorlik het jag tror det finns spelare på¨plan som varit skadade också ska till läggas tycker jag jag vet inte om du märkte det men jag såg i alla fall att Aik förlorade varje match förra året då Linda Sembrandt eller Anne Mäkinen var borta så aik har svårt att hitta ersättare till dem det är ju tydligt. men jag vet inte vad dom kan göra åt det dom gjorde trots allt en del bra matcher förra året dom spelade 1-1 mot umeå blandanat sen gjorde dom en del flopps med 1-1 mot stattena och skyller på att stattenas mål var på straff inte särskilt bra argumenterat tycker jag ska inte säga vem det var som gjorde det men det såg ni säkert om ni var på aik.se men jag tror aik skulle behöva sattsa mer på dam fotbollen om dom skule vinna sm guld att stå i aik.se och säga hej var med och se oss vinna sm guldet var ju inte någon bra ide vad hände på vägen där? en topp 4 plats blev en 8 plats fansen svek vad jag förstår för dom inte var nöjda med patric eller har jag fel?

Gäst 2010-02-17 12:48

Förlåt men vad är det för jävla mongon som skriver på den här sidan...