Stéphanie Öhrström, Jitex, inför premiären

Stéphanie Öhrström, den ena av målvakterna i fjolårets LdB FC Malmö gör sin första säsong i Mölndal för nyuppflyttade Jitex BK. Här nedan delger hon med egna ord sina tankar inför Annandagens seriepremiär mot Umeå IK som äger rum i Göteborg.

Äntligen är det dags! I skrivande stund är det fem dagar kvar till Jitex BK äntrar Damallsvenskans scen igen. Senast laget var uppe år 2006 blev det bara en säsong. I år tänker vi göra allt för att sejouren kommer vara längre än förra gången.

Efter en lång vinter och försäsong är det äntligen dags. Förutsättningarna i vinter har, som för många andra lag, varit usla och det var inte många dagar i början av året som vi kunde beträda fotbollsplanen då vädergudarna bråkade. Fotbollsträningarna ersattes med extra fyspass, men nu står vi här, starkare och snabbare än någonsin.

Vi har slitit oss igenom försäsongen tillsammans och personligen tror jag att det har stärkt laget. För det är just det vi är - ett starkt lag med betoning på just lag. Vi gör jobbet tillsammans och vi har kul medan vi gör det!

Vi har jobbat hårt och det har gett resultat. Nu är vi sugna på att visa publiken vår fina fotboll.

Så här står vi nu med några dagar kvar till premiären, spända och förväntansfulla. De flesta har tippat att Jitex BK åker ur Damllsvenskan direkt. Det får de gärna tro. Vi ska visa dem att vi är i Allsvenskan för att stanna.
Vi ses på matchen!

Stéphanie Öhrström
målvakt Jitex BK

Jitex BK - Umeå IK , Valhalla IP (OBS!) Annandag Påsk måndag 5 april kl 14.00.