Inbytta Ivana avgjorde för Rågsved

Förra matchen mot BK 30 hade Rågsved anledning att beklaga sig över förlusten. På tisdagkvällen jämnade det ut sig. Rågsveds-spelarna återvände hem mycket belåtna med 2-0-segern.

Den säkrades av i halvtid inbytta Ivana Babic, som gjorde båda målen efter fina kombinationer och det hade inte gå en kvart av andra halvlek. Tyvärr för laget försvinner Ivana till USA för studier.

Västerås BK 30 har gemensamt med Stattena i Söderettan att motståndarna har svårt att inse att lag som spelar så bra ligger så illa till i respektive serie. BK 30 inledde starkt men kunde inte utnyttja spelövertaget till målchanser.

- Efter 65 minuter tog det tvärstopp för oss det var bara kämpa som gällde och det gjorde alla storstilat, säger Rågsveds IFs tränare Johan Eklöf.

Förutom tvåmålsskytten var Helen Eke resen i försvaret.

Stefan 2010-08-04 10:18

Det är bara att gratulera Rågsved. BK30 hade 15-5 i avslut på mål när domaren blåste av matchen. Hemmalaget BK fick inte utdelning. Rågsved gjorde målen och vann matchen.

Man brukar ju säga att mål förtjänar man inte, de gör man. Rågsved hade tagit fasta på det.

Gäst 2010-08-04 13:05

En liten rättelse gällande inledningen av texten: vårsäsongsmatchen mellan Rågsved och Västerås BK 30 slutade oavgjort 2-2, inte med förlust för Rågsved.

Gäst 2010-08-05 07:42

Ja, du har så rätt Stefan, det är målen som räknas. Även om man har 30 avslut och inte kan sätta den så kan man förlora. Visst hade BK30 fler målchanser och ett fint passningspel, men det räcker inte alltid, det är det som är charmen med fotbollen.