Lyckad insamlingskampanj

Stadium delar ut 10 000 par fotbollsskor i till två av Star for Life’s skolor i Hluhluwe norr om Richard’s Bay i Kwazulunatalprovinsen, Sydafrika – det är resultatet av den insamlingskampanj som pågick i samtliga Stadiumbutiker under mars till maj månad i år.

Tisdag 31 augusti reser 14 personer med Stadium för att vara på plats och dela ut fotbollsskor. Alla som lämnade in sina begagnade fotbollsskor fick inte bara rabatt på ett par nya, utan deltog automatiskt i en utlottning av resan.
- Resan är ett sätt för oss att följa skorna från de skolådor de lämnades i till skolungdomarna på plats i Sydafrika, det är en fantastisk möjlighet. Det känns kul att kunna bidra till ett aktivt liv på det här sättet. Det rimmar väl med vår mission, säger Lars-Johan Strand, marknadschef på Stadium.

Insamlingen skedde i samarbete med organisationen Star for Life som jobbar för att ge barn och ungdomar i Sydafrika ett bättre liv, mer kunskap om HIV/AIDS samt inge hopp och framtidstro. Resedeltagarna kommer att möta ungdomarna, som är från 14 år och uppåt. Förutom medverkan vid utdelningen av skorna, kommer resan att innehålla en fotbollsmatch mot skolungdomarna, safaritur och ett besök i skolungdomarnas hemby.

Följ med på resan du också! www.facebook.com/stadium.sverige