Lämnar Linköping för Hammarby

En av Damallsvenskans mest lovande mittfältare, Jessy Sharro, som de två senaste säsongerna har representerat Linköpings FC, skrev idag på för Hammarby Damfotboll.

Jessy kommer att bli en viktig del av Hammarbys nysatsning inför säsongen 2011.
– Jag är väldigt glad över att vi har lyckats knyta Jessy till oss, säger Hammarbys nye huvudtränare Tino Katsoulakis.
- Jessy är en väldigt snabb och teknisk spelare som kan användas både som mittfältare och som anfallare. Hon kommer att tillföra en ny dimension till vårt offensiva spel, fortsätter Katsoulakis.

– Jag ser verkligen fram emot att spela för Hammarby nästa år och jag ska verkligen göra allt för att laget ska
yckas, säger Jessy Sharro.
- Hammarbys nysatsning är otroligt inspirerande och det känns att de genomför satsningen med stort engagemang och hjärta. I Hammarby kommer jag att kunna utvecklas som spelare, avslutar Jessy.

Hon är 20 år och har gjort ett antal F17- och F19-landskamper för Sverige.
Jessy Sharro kom till Linköping i fjol från Dalsjöfors GoIF och tippades återvända dit som förstärkning inomför premiärsäsongen i Damallsvenskan.

Ubbe 2010-11-16 17:40

Heja Bajen
Nu satsas det

Martin 2010-11-16 18:40

Tungt för Dalsjöfors. Detta var säkerligen en förstärkning man 'nästan' hade räknat med. Kul att hon får chansen i Damallsvenskan på allvar då hon är alldeles för bra för Div. 1 där hon mestadels höll till i Kenty den gågna säsongen.

Danne 2010-11-16 19:20

Vet inte det. Blev utbytt för det mesta även i Kenty. Tycker inte det är något märkvärdigt. Finns andra talanger i stockholmsområdet som är minst lika bra.