Ingen sorg för Göteborg, hälsar Hedvig

Hedvig Lindahl hyser inget agg mot gamla klubben Kopparbergs/Göteborg , nej tvärtom tycker hon att det ska bli kul att ställas öga mot öga mot de gamla lagkamraterna på söndagen när hennes nya klubb Kristianstads DFF har hemmamatch.

Ni läsare som har bra kom ihåg minns att Hedvig överraskande fick lämna Göteborg i vintras med den enda förklaringen att det inte fanns någon riktig förklaring.
- Jag ältar inte det där längre, jag är klar med mina känslor och ser bara fram emot att spela mot mina gamla kompisar, säger Hedvig.

Kristianstads DFF vann premiären mot nykomlingen Dalsjöfors GoiF, vad tar ni med er ifrån den matchen?
- Först och främst tre poäng. Öppningsmatcher mot nykomlingar kan vara riktigt besvärliga men vi klarade trycket bra och det med flera spelare i truppen som är färska i Damallsvenskan. Men nu går vidare och fokuserar på söndagsmatchen mot Göteborg.

Vad behöver ni lyckas med för att ta poäng mot ett av Damallsvenskans mest betrodda lag?
– Kopparbergs/Göteborg är mycket bra och vi måste absolut prestera på vårt max för att ta poäng och den chansen finns alltid, säger Hedvig.

Vilka förhoppningar har du publiktillströmningen på söndag ?
– Vi har inte suttit och hoppats utan jobbat med att få dit publik bland annat genom att vara ute på stan, sätta upp affischer och snacka med folk och göra dom medvetna om att vi har hemmapremiär. Jag skulle bli jätteglad om det dök upp runt 1000 till hemmapremiären söndag kl 16 på Vilans ip, avslutar Hedvig.

Mark 2011-04-17 11:19

"Inga varningar."