Mimmi vilar upp sig efter knocken i Malmö

I matchen mellan Ldb FC Malmö och Dalsjöfors GoIF fick Boråslagets anfallare Mimmi Löfwenius föras till sjukhus. Det var i samband med en hörna för hemmalaget som hon gick upp för att nicka bort bollen. Samtidigt gick målvakten Fia Löfdahl ut för att ta boxa bort bollen och i det ögonblicket även träffade Mimmi i huvudet.
Mimmi leder jakten på bollen. Foto: Jörgen Jarnberger

– Jag fick en smäll i tiningen i samband med en hörna var borta ett kort tag men sedan vaknade jag till, berättar Mimmi, för damfotboll.com.

Det blev undersökning på plats och sedan transport till sjukhus i Malmö där hon fick tillbringa kvällen. När resten av laget åkte hem till Borås fick Mimmi stanna kvar för att undersökas.
– Läkarna gjorde en skallröntgen på mig för att se så att det inte var någon blödning. Det var det inte utan man konstaterades att jag hade fått en hjärnskakning, säger Mimmi.

Nu väntar en tid utan fotboll. Sista matchen innan uppehållet är på lördag för Dalsjöfors GoIF. Då väntar Kopparbergs/Göteborg FC på bortaplan. Hon vill inget heller än att vara med på plan då.
- Läkarna har sagt att jag ska ta det lugnt några dagar. Men målet är att vara med på lördag mot Göteborg, säger Mimmi Löfwenius.

Mark 2011-05-31 21:23

"In med Anna Lindén har jag sagt. Annars blir det inga mål gjorda."

DIFDAMsaman 2011-06-01 21:09

hihi hammarby åker ut i år

DIFDAMsaman 2011-06-02 22:34

bajen bers och kvalserie brudar