Skadevi Cup

Fler och fler lag vill vara med i Skadevi Cup. 2011 var 167 lag med, 2014 var det 322 lag som spelade. På tre år har alltså Skadevi Cup ökat med 155 lag. Läs mer....
Skadevi Cup - 2015
Datum: 
28 June 2015 (All day) - 30 June 2015 (All day)

Varför väljer då allt fler lag Skadevi Cup?
I dom enkäter vi har gjort är svaren tydliga: God mat, perfekta planer, bra domare och fin service. Omdömen som vi är stolta över och ger oss inspiration för att ytterligare förbättra vår cup.

Skadevi Cup är öppen för både killar och tjejer, från 12 år till och med 16 år. I 12-årsklasserna spelar nio spelare i varje lag. Även i 13-årsklasserna finns möjlighet för ”niomanna”. Där kan man även välja ”elvamanna”.

Matcherna börjar tidigt på morgonen fredagen den 28 juni och cupen avslutas med finaler på söndagen.
Vi har tillgång till drygt 30 gräsplaner och en konstgräsplan i och i närheten av Skövde. På de flesta anläggningar vi använder finns minst två planer, omklädningsrum och kiosk.
Övernattande lag bor på skolor i Skövde och på de flesta skolorna serveras även mat. Det finns också möjlighet till lite bättre boende (hårdförläggning på hotell) där hotellfrukost ingår. De flesta övernattande lagen brukar checka in på torsdagen.

Förutom fotboll erbjuder vi disco för alla deltagarna. 2015 kommer vi även att arrangera ett beachparty vid Boulognersjön mitt i Skövde. Vi kan också erbjuda specialpris på äventyrsbadet i Arena Skövde och på Skara Sommarland (15 minuters bilresa).

2015 arrangeras Skadevi Cup för 39:e gången. Därmed är vi en av landets äldsta fotbollscuper!

Arrangör är IFK Skövde Fotboll. Du kan nå oss på telefon 0701-74 83 45.
Vi finns även på Facebook.

Vår hemsida:
www.skadevicup.se

Väl mött i sommar!