Susan Varli åter till Hammarby

Efter två säsonger i AIK återvänder Susan Varli till Hammarby.
Susan Varli. FOTO: Anders Henrikson (arkiv)

- Perfekt värvning för Hammarby Damfotboll med Susan som är en hungrig vinnarskalle och med rutin från spel i Damallsvenskan. Den senaste säsongen blev det sex gjorda mål i allsvenskan, säger Hammarbys sportchef Andrea Ruiz.
Huvudtränare Pär Lagerström:
- Susan har en riktigt kanon säsong bakom sig, där hon bla visade med två mål i sin U 23-landslagsdebut att hon gått från talang till elitspelare vilket gör att jag har stora förväntningar på henne i Hammarby. Susans offensiva egenskaper som att få fast bollen på motståndarnas planhalva och samtidigt göra mycket poäng, både genom egna mål och assist, är något jag eftersökt och är väldigt nöjd med att vi lyckats rekrytera.
- Bajen är en seriöst satsande klubb som har samma mål och visioner som mig. Jag vill att vi ska vinna elitettan och så småningom bli ett etablerat lag i Damallsvenskan. Hammarby tar hand om sina spelare, vilket var väldigt avgörande för mig i mitt val av klubb, säger Susan Varli som hade erbjudande från andra klubbar i såväl Elitettan som Damallsvenskan.

Johnte 2013-02-02 13:15

Den här texten kan man missuppfatta, visserligen spelade Varli för AIK, vårsäsongen.
Men ska man vara petnoga, så var det Djurgården hon lämnade för Hammarby och inte AIK. Lite konstig beskrivning.