Sara Thunebro förlänger i Tyresö

Landslagsbacken Sara Thunebro har förlängt sitt kontrakt hela 2013 ut med Tyresö. Hon kom till Tyresö i våras och har startat i stort sett samtliga matcher sedan dess förutom i seriefinalen mot LdB FC då Sara var sjuk.

Under EM har det spekulerats en del om Saras framtid i medier men både Tyresö och Sara har haft en tydlig intention att fortsätta samarbetet. Nu när EM är slut där Sara spelade samtliga Sveriges matcher känns det bra att få presentera att Sara har förlängt sitt kontrakt med Tyresö.

Tyresös huvudtränare Tony Gustavsson kommenterar:
- Sara har varit viktig för Tyresö under våren och med sin professionella inställning bidrar hon positivt både på träning och match likväl som att Sara tillför professionalism utanför planen. Sara har under våren varit en viktig del i att Tyresö släppt in endast nio mål i Allsvenskan och hon är dessutom ett farligt offensivt vapen.

Sara Thunebro själv kommenterar förlängningen:
- Jag meddelade Tyresö tidigt att jag ville förlänga mitt kontrakt med förhoppningen att vara med och spela hem ett andra SM-guld till klubben. Sen tilltalas jag av Tyresös tydliga Champions League-satsning och hur klubben vill fortsätta utveckla damfotbollen både på och utanför planen.