Anna Lindblom först att förlänga i Hammarby

Inför come-backen i Damallsvenskan blir backen Anna Lindblom den första Hammarby förlänger kontraktet med. - Med viktig rutin från allsvenskt spel och spetskompetenser som kommer vara viktiga för oss nästa år så känns det givetvis bra att en riktig bajare som Anna väljer att förlänga sitt kontrakt, säger Hammarby Dams sportchef Andrea Ruiz.

Anna har varit med i Hammarby länge, hela sju säsonger med spel i A-laget i bagaget. "Bajenhjärtat" finns onekligen där.
- Jag var med när vi åkte ur och jag var med när vi gick upp. Mitt nästa mål är att, tillsammans med laget, hålla Hammarby kvar i Damallsvenskan där jag tycker vi hör hemma, förklarar Anna.

- En väldigt viktig del har varit bredden som funnits i spelartruppen. Detta i kombination med riktigt vassa spetsspelare som har kunnat avgöra jämna matcher. Vi har haft en hög lägsta nivå säsongen igenom och sammanhållningen och stämningen i laget har varit riktigt bra.

Vad kommer publiken på Kanalplan kunna förvänta sig av laget nästa år?
- Att bli riktigt tuffa matcher mot världsspelare och några av de bästa lagen i världen, bara det borde locka folk. Sett ur ett Hammarby-perspektiv kommer man få se att vi sliter hårdare än någonsin för varje poäng och vara ett lag som kommer göra allt för att försöka vinna varje match. Vi kommer att fortsätta tro på vårt spel och verkligen försöka spela fotboll.