Seger och Asllani ströks

I samband med det svenska kungaparets statsbesök i Paris var inlagt några minuter hos Paris Saint-Germain bland annat för ett träffa några i klubben verksamma svenska spelare.

Svenska media på plats rapporterar att kungaparet kom sent till Parc des Princes, PSGs hemmaplan. Zlatan Ibrahimovic var där tillsammans med klubbens president. Det togs bilder ute plan med kungligheterna och Zlatan.

För att vinna tillbaka förlorad tid ströks minuterna när Kosovare Asllani och Caroline Seger också skulle fotograferas tillsammans med de båda kungarna och drottningen. Det blev ingen bild på dem alla tillsammans.
Tankarna går onekligen till Therese Sjögran och Fotbollsgalan...

Thorsten Frennstedt 2014-12-03 10:46

Snacka om små marginaler...

Rainer Fussgänger 2014-12-03 11:14

Kungahuset är kanske inte heller (såsom Svenska fotbollsförbundet eller TV4 för den delen) känt för att genomsyras av jämställdhetstanken. Men de tänkte nog kallt att Silvia och Carl XVI med Zlatan ger mer publicitet i media hemma och utomlands än Caroline who och Kosovare who. Pinsamt och dåligt dock.

mia.e. 2014-12-03 21:59

Det är bara att beklaga kungaparen för det missade tillfället att fotograferas med "Kosse" och Seger... :) Men de kanske syns igen i Kanada om kungaparet, vår Kung och Drottning, gärna ser fotboll - och de får en ny möjlighet där...