Sinclair lärde skillnaden mellan Norr- och Linköping

Det var 2007. Kanadas bästa spelare Christine Sinclair besökte en av USAs bästa vid den tiden Tiffeny Milbrett som tillfälligt spelade i Linköpings FC.

Jag hade bestämt träff med Tiffeny för en intervju på hennes favoritlunchställe i Linköping. Hon kom dit i sällskap med Christine som anlänt från Paris kvällen före där Kanada spelat landskamp. Tiffeny hoppades att det inte gjorde något om Christine satt med under intervjun, nej tvärtom så klart.
Christine ursäktade sig för att hon var litet trött efter resan och det fick sedan sin förklaring.
På tåget från Stockholm slumrade hon till men vaknade till vid utropet "...köping nästa". Christine samlade ihop sitt bagage och klev av på perrongen där hon visade sin biljett för en medpassagerare, som förklarade att hon var i Norrköping och att det inte var detsamma som Linköping. Christine hann slänga sig upp på tåget igen och landade lyckligt på Linköping C där Tiffeny lyckligtvis väntade.
Vi pratade om proffslivet i USA på promenaden till Tiffenys parkerade bil och där fick jag en kram som jag fortfarande minns av Kanadas bästa fotbollsspelare .

Mark 2015-06-07 14:35

"."