Skyttedrottning spelklar för Lidköping

Skyttedrottningen Maria ”Marre” Johansson är åter i Lidköpings FK och blir en fin förstärkning inför höstsäsongen i Elitettan..
Skyttedrottningen Maria ”Marre” Johansson tillbaka i Lidköpings FK

Efter att varit med att föra upp LFK Dam till Elitettan blev det inget fortsatt spel för nykomlingarna, i alla fall inte under den gångna vårsäsongen. Ett proffskontrakt hos FC Famagusta lockade ”Marre” till Cypern direkt efter kvalet. Hennes facit i FC Famagusta under den gångna säsongen vittnar om att skyttedrottningen från LFK även kunde prestera på varmare breddgrader. 40 mål, ett otal assister och en andraplats i ligan imponerar.

”Marre” som efter att ligan var färdigspelad återvänt till Sverge har tränat med LFK Dam under sommaren och är nu också spelklar.. Hon blir givetvis ett mycket viktigt nyförvärv med sina offensiva kvalitéer inför höstsäsongen och vidare jakt på fortsatt spel i Elitettan även nästa säsong. Det skall bli mycket intressant att se vad trion Maria ” Marre” Johansson, Emma Sandsjö och Sandra Lagerbratt kan göra tillsammans. Vi minns att de var de tre målfarligaste spelarna i div. 1 Norra Götaland förra säsongen.

Text & Bild: Peter Robertsson