Grönt ljus för Samuelsson

Det blev som väntat en rejäl kamp mellan FC Rosengård och Linköpings FC och i den fanns matcher i matchen som den mellan Rosengårds holländska landslagsspelare Lieke Marten och den svenska landslagsbacken Jessica Samuelsson aldrig gav Martens något utrymme. Inte förrän en kollision dem emellan som fick konsekvenser för Jessica i ett senare skede av matchen.
Jessica Samuelsson tillfälligt nere för räkning. Foto: Bildbyrån

I en kontring där både Lieke Martens, Jessica Samuelsson och egna målvakten Cajsa Andersson sprang ihop i jakten på bollen blev Jessica liggande.Efter några minuters avbrott utgick Jessica för att senare komma tillbaka in på plan men det blev inte långvarigt.
Några minuter senare satte hon sig ner och vinkade för att bli utbytt.
– Det flimrade lite för ögonen och det gjorde mig lite orolig då, sade Jessica, direkt efter matchen till damfotboll.com.

Inget som du känner oroar inför landslagssamlingen som du ska till under måndagen?
– Nej. Så här efteråt känner jag mig rätt ok, mår inte illa eller så. Jag tänkte bara att det är bäst att ta det säkra före det osäkra och kliva av.

Så om hjärnskakning och frågetecken inför landslagssamlingen var det första beskedet så kom Linköpings lagläkare Håkan Gauffin med lugnande besked om att högerbacken började må allt bättre och hade grönt ljus att sälla sig till de övriga blågula spelarna i Göteborg under måndagen.