Anna Ahlstrand

Anna Ahlstrand har spelat hela sin allsvenska karriär för Göteborg. Hon har spelat med Lotta Schelin, Hope Solo, Christen Press och senast i fjoi med fyra nederländska landslagsspelare med skyttedrottningen Manon Melis i spetsen.

Förra året dock blev det inte lika många matcher som vanligt för Anna som annars har varit förskonad från allvarligare skador under åren i Damallsvenskan.

Artikel 2016-04-12 21:45

- Bra bolltempo, vi måste få igång rörelsen, säger Anna Ahlstrand.

Derby är alltid derby men det handlar också om viktiga poäng för KGFC. Derbydramatiken triggar och det gäller att inte låta anspänningen påverka ambitionerna.
- Ska man vara med har man inte råd att tappa för mycket poäng.

Artikel 2013-04-24 12:17

Trots klara 3-0 för Göteborg kunde matchen mycket väl ha slutat annorlunda om gästernas båda stolpträffar i den första halvleken istället gått in. Nu gjorde de inte det och det var Göteborg som utnyttjade sina chanser bäst i matchen och kunde efter Anna Ahlstrands läckra 1-0 i den 26 matchminuten ta över initiativet och styra matchen till slutsignalen ljöd.

Artikel 2012-09-22 17:24

Årets första derby mot Jitex närmar sig och Studio KGFC har kallat in en expert för att sia om matchen. I studion finns Anna Ahlstrand tillsammans med Olle Tyrbo. Matchens profil är Sara Lindén och vi träffar även Christen Press.

Videoklipp 2012-05-03 16:25