Louise Fors

Louise "Lollo" Fors gav sitt Liverpool ledningen på straff sent i matchen men Evertons landslagsmeriterade målvakt Rachel Brown hade ena handen på bollen.
Bara fyra minuter senare kvitterade Nikita Parris på nick efter hörna.

FA WSL Continental Cup avgörs i gruppspel mellan de åtta lagen i proffsligan fram till semifinal.

Artikel 2013-03-24 17:33

- Det ska bli trevligt att komma till Spanien igen. I La Manga har jag varit tidigare men till skillnad från då talar jag nu också spanska. Det lärde jag under tiden i Barcelona och det hade jag satt mig för att göra när jag flyttade ner dit. Sedan var det ju också nyttigt att få spela och träna på andra sätt än det man är van vid hemma, berättar "Lollo".

Artikel 2012-01-03 09:00

Lollo är 20 år, en teknisk spelare med mycket bra bollträff och med i landslagstruppen där hon är på väg att etablera en plats i startelvan.

- Jag tror mycket på LFC och jag är övertygad om att de kan ge mig de bästa möjligheterna att utvecklas vidare som spelare, säger Lollo själv i en kommentar.

Artikel 2010-06-02 16:52

Aldrig tidigare har jag sett en allsvensk upptaktsträff. Jag har avundats de journalister, spelare och tränare som får möjligheten att mingla och diskutera damfotboll vid tillfällen liknande dessa. Nu följde jag händelsen via nätet (ja, jag älskar den nya tekniken och öppenheten som tycks råda i dagens Sverige).

Blogginlägg 2010-03-23 00:31

Louise "Lollo" Fors och Verónica Boquete Giadans spelade fram varandra till flera målchanser.
- Jag slog inlägger till vårt första mål, berättar "Lollo".
- Jag känner mig i fin form nu och har tränat extra. Inget problem med foten längre. Det ska bli kul att träffa de andra tjejerna i Algarve Cup.

Artikel 2010-02-14 18:33

- Jag hade en fot med i tillkomsten av första målet, berättar Lollo för damfotboll.com från den tretimmar långa tågresan som tar henne och laget tillbaka till Barcelona.

- Jag har fortfarande litet ont i min stukade fot, men det var inte därför jag blev utbytt en kvart in på andra halvlek. Tvärtom fick jag beröm av tränaren.

Artikel 2010-02-07 19:56

Hon spelade inte senaste matchen när hennes Espanyol slog Athletic Club med 6-1.
- Jag hade stukat foten men det är OK nu, förklarar Lollo.
- Spelet är inte mera fysiskt än hemma, men det är bra passningskvalitet och spelarna är i allmänhet tekniska.

Artikel 2010-02-06 12:31