Rosengård

Medan Rosengårds nyförvärv Natasa Andonova tagit damallsvenskan med storm och prickat in ett par läckra frisparkar under hösten så har seriens kanske största stjärna gått skadad. Och hållit sig utanför höstens målprotokoll. Men för två veckor sedan, när Mallbacken gästade Malmö IP klev en skadefri Marta återigen in i rollen som målgörare, matchvinnare och frisparksskytt.

Artikel 2015-09-05 11:29

I början av höstsäsongen reste mästarlaget Rosengård upp till Sunne för att möta bottenlaget Mallbacken. Den gången fick man nöja sig med en poäng mot ett erkänt starkt hemmalag. Under lördagseftermiddagen möttes lagen igen, denna gången på ett soldränkt Malmö IP. Rosengård var solklara favoriter i matchen, och man lyckades lägga vantarna på alla tre poäng, men segern satt oerhört långt inne.

Artikel 2015-08-22 18:41

Vi träffas i Bajenland, ett café på Söder inte långt från Hammarbys arena Kanalplan som kommer att rustas upp för 30 miljoner kronor av Stockholms stad, men som just därför inte kommer att vara spelbar i årets serie.

Artikel 2015-02-03 09:52

Örebros kanadensiska målvakt Stephanie Labbé var besviken, men inte bedrövad, när Pernilla Larsson blåste av toppmötet med 0-1 till Rosengård på resultattavlan. En gång fick hon släppa bollen förbi sig. Och ju längre matchen led, desto fler kvalificerade räddningar fick hon göra.

Artikel 2014-08-27 13:31