Tur i oturen för LdB FCs nya finska

LdB FC Malmös finska nyförvärv Annika Kukkonen undersöktes idag av läkare och skadan som befarades vara allvarlig visade sig endast vare en smäll mot yttre menisken. Annika lär vara borta i ungefär tre veckor ifrån träningen

Martin Sjögren LdB FC:s tränare pustade ut efter beskedet.
– Ja, det känns som tur i oturen att det inte var något värre, jag befarade att korsbandet gått så det här beskedet kändes ok.

Annika är uttagen i den finska truppen till Algarve Cup. Kommer hon att åka ner ändå och köra rehab med det finska laget?
– Vi har kontakt med förbundskaptenen Andrée Jeglertz och tillsammans med honom kommer vi att ta ett beslut om hon ska åka med truppen på måndag eller inte.

Idag skulle LdB FC ha spelat träningsmatch mot Kristianstads DFF men den matchen ställs in p.g.a det myckna snöandet i södra Sverige.
– Det kändes lite för riskabelt att spela. Snöandet beräknas fortsätta från och till under hela dagen och tillsammans med KDFF bestämde vi att skjuta på matchen. De svåra vägförhållandena har bidragit till flera olyckor och avåkningar. Vi ser fram emot bättre väder och ny matchtid, säger Martin avslutningsvis.