Caroline Seger: - Maries mål ett av de snyggaste jag sett

Lagkapten Caroline Seger slet och kämpade i flera VM-matcher men avslutningen tvingades hon att se från sidan. Fram till det förlösande bollträffen som gav 2-1 var det nervöst och jobbigt - men Marie Hammarströms mål förändrade allt.

- Ett av de snyggaste målen jag har sett faktiskt, på det sättet hon gör det. Det är precis sådana människor man behöver i ett lag, spelare som vill bli hjältar, berömmer Caroline.

Vadskadan som bänkade henne under semifinalen och tredjeprismatchen var tung och gav en helt annan upplevelse av avgörandet.
- Det värsta jag har gjort, man kan inte göra någonting, inte komma in och förändra. Det är bara att försöka stötta från sidan, när det är 25 000 på läktaren är det ingen som hör en ändå.

Hur sammanfattar du firandet så här långt?
- Det är bara otroligt. Jag tror att det kommer att fortsätta i två dagar till. Man är så glad och stolt, fattar inte riktigt att man gjort detta.

Efter säkrat brons kom både en tår och massor av glädjeyttringar från den genomlyckliga innermittfältaren.

Att Marie Hammarströms skott skulle gå in var hon helt säker på.
- Det är en sån kanon, vi sitter i lite sned vinkel för att se men det var ingen tvekan. Bara rätt upp i krysset.

Efter VM väntar WPS igen. Även om Caroline Seger har ett par veckors rehabilitering för egen del är hon snart tillbaka i klubblaget Western New York Flash
- Jag ska försöka komma tillbaka på onsdag men jag tror det blir svårt, säger hon.