Följ toppmötet i Söderettan på webb-TV

Ikväll är det tungviktsmöte i Söderettan. Tabellfyran Öster tar emot tvåan Dalsjöfors ( en match mindre spelad än ledande QBIK) i en match som man faktiskt kan följa på webb-TV via Borås Tidnings försorg. Dalsjöfors kommer till spel utan sina kanadaimporter samt sin skyttedrottning Angelika Johansson som är skadad.

Dalsjöfors lagledare Ralf Sundhäll kommenterar:
– Vi jobbar på att vara kvar i toppen på Söderettan. En tuff match väntar mot Öster ikväll och tyvärr har vi fem spelare skadade plus att målvakten Erin McLeod och Melissa Tancredi är med Kanada på landslagsläger. Sånt här är inget vi kan påverka så vi köra på med de spelare vi och ska försöka ge Öster en tuff match med de förutsättningar vi har för dagen.

Blev du förvånad över att Borås Tidning (BT) sänder matchen på webb-TV?
– BT följer Elfsborg och att dom väljer att börja sända våra matcher känns onekligen väldigt bra och uppmuntrande. Vi kanske är först bland lagen i division ett som man kan följa på detta sätt.

Avspark är klockan 19.00 och allt ni behöver göra är att gå in på bt.se och följa länken ”Live på bt.se”.

Johnte 2012-05-29 21:04

Såg matchen på Borås tidnings webb tv....Öster tog en vinst med 1-0 mot Dalsjöfors.
Det är bara till att gratulera Öster för vinsten.Men ack så mycket slarv i spel och passningar....och detta oändliga spel ner till försvaret oavsett om det är nödvändigt eller inte.Tyvärr...i mina ögon en knapp medelomåttlig match.Detta ska ju vara två topplag i söder ettan....hmmm