Förändringar i LdB FC Malmös spelartrupp

Zecira Musovic, målvakt i Sveriges F16-landslag och starkt bidragande faktor till Stattena IFs avancemang till division 1 har skrivit på för LdB FC Malmö. Samtidigt lämnar målvakten Hilda Carlén och veteranen mittbacken Emma Wilhelmsson klubben .

LdB FCs huvudtränare Peter Moberg om Zecira Musovic:
- Jag och vår målvaktstränare Tomas Håkansson har följt Zecira vid ett flertal tillfällen och hon har tydligt visat sin sportsliga potential. Zecira har en självklar och tydlig pondusi sitt målvaktsspel.

Zecira Musovic om sin övergång:
- För något år sedan när jag insåg att jag ville satsa på fotbollen och en dag bli bäst på det jag idag gör, satte jag upp några mål. Ett mål var att spela i Sveriges bästa damfotbollsförening LdB FC Malmö.Klubben är fantastisk på alla sätt och vis och jag känner redan ett förtroende från hela klubben. Detta gjorde valet väldigt lätt.Målet med det här steget är att bli ännu bättre målvakt och fortsätta utvecklas. Jag vill bidra till att klubben fortsätter vinna titlar.

Samtidigt har Emma Wilhelmsson och Hilda Carlén valt att inte förlänga sina kontrakt.
- Jag har valt att inte förlänga kontraktet med LdB FC inför nästa år. Efter sju fantastiska säsonger i LdB FC väljer jag nu att gå vidare för att hitta nya utmaningar, säger Emma Wilhelmsson.
- Under dessa åren har jag fått uppleva otroligt mycket, och utvecklats både som spelare och person, men nu känner jag att det är dags att prova på något nytt.
LdB FC Malmös klubbdirektör Niclas Carlnén:
- Emma har varit en mycket värdefull spelare för LdB FC Malmö. Hon har med sin personlighet bidragit till föreningens framgångar både på och utanför planen och vi önskar henne lycka till i framtiden.