AIK - Djurgården 0-2

Derbyt som uppmjukning inför säsongen vanns oväntat på onsdageftermiddagen av gästande Djurgården på Skytteholm mot AIK med 2-0.
AIK:s Daniella Novakovic utmanade Djurgårdens målvakt Maja Ohlsson som avvärjde modigt. FOTO: Anders Henrikson.

Det var helt i sin ordning. AIK kom inte åt att skapa några heta målchanser.
Elin Borg gjorde första målet i mitten av första halvlek, och Madeleine Stegius 2-0 drygt en kvart före slut, även det ett långskott från cirka 20 meter. AIK saknade flera spelare som var på olika landslagsuppdrag samt målvakt Hilde Gunn Olsen som fick en hjärnskaking i senaste matchen mot Linköping.

Owe 2014-03-06 02:07

"Saknade flera spelare" är ett understatement. Tre var med i landslag plus att sex stycken "startspelare" stod på skadelistan.

Owe 2014-03-06 02:07

"Saknade flera spelare" är ett understatement. Tre var med i landslag plus att sex stycken "startspelare" stod på skadelistan.

DIFDAMsaman 2014-03-07 23:08

Owe saknades flera spelare så det är difs fel att ni spelade klantigt mot Linköping eller och att ni har spelare i landslaget Irma Helin var inte med i det här derbyt men dif vann en då dif var bättre en vad ni trodde och

vad är det för idiot som skriver på aiks hem sida som skriver om gamla matcher och glömmer att aik vist förlorat med 7-0 och 5-0 mot djurgården fler a gånger aik har inte Power i dam fotboll ni är skit och det vet ni om måste ni skriva vilka kläder spelarna har på sig iq befriade människor vet till och med om det