Damallsvenskan. Tyresö FF

Tony Gustavsson kunde ha varit stolt med en blick på laguppställningen. Sällan har man sett en starkare bänk än den han hade i dag - eller vad sägs om Marta, Vero Boquete, Caroline Seger, Christen Press, Malin Diaz och Line Røddik Hansen. Fyra av världens bästa spelare plus två som skulle platsa i de flesta lag i Europa.

Artikel 2014-04-23 23:10

Svenska vicemästarna Tyresö FF kommer därmed inte bara tappa sin amerikanska målvakt Ashlyn Harris utan även alla andra fyra landslagsspelare. Ali Krieger följer Harris till Washington Spirit medan den än så länge kvarvarande trion Press, Engen och Klingenberg kommer att fördelas till tre olika klubbar.

Artikel 2014-01-03 19:01

Madeleine har Boo FF som moderklubb och har under hela 2010 tränat en till två gånger i veckan med Tyresös A-lag samtidigt som hon spelat div.3-fotboll med Boo FF. När det så var dags för ett nytt karriärsteg föll lotten på Tyresö FF,. vilket vi är mycket glada fö, säger fotbollsansvarige Hans Löfgren.

Artikel 2010-10-05 09:37

Tyresö är tveklöst det lag i Stockholmsområdet som går bäst och där det händer mest positivt. Med de senaste nyförvärven Madelaine Edlund och Elaine är man sedan förra säsongen uppe i en startelva - bara av nyförvärv. Ett lagbygge under sådana förutsättningar genomförs inte över en natt men det är inte bara resultaten på plan som är bra.

Artikel 2010-07-01 14:38