Sarah Storck

– Väldigt inspirerande, de har inte förlorat än och det är klart att vi gärna förstör för dem, säger hon.

Växjö toppar tabellen och har klarat hinder som ex-allsvenska Mallbacken och Umeå. AIK snittar två poäng per match med potential att blanda sig i toppstriden.

Artikel 2017-05-19 17:00

Hon inledde redan i andra minuten, Lova Hansson kvitterade efter hörna för Växjö DFF, Sarah gjorde 2-1 och Ritah Kivumbi kvitterade. Hon beredde ÖDFF-försvaret en hel del extrainsatser. Östersunds DFF lyckades emellertid hålla koll på Växjö DFFs Anna Anvegård som gjorde tre mål i förra matchen.
Eyrun Gudmundsdottir fastställde med en nick halvtidssiffrorna till 3-2 för hemmalaget.

Artikel 2016-05-04 22:06

Hon lämnar AIK som kom sist i Damallsvenskan för ett konkurrerande lag i Elitettan.
– Det var en tung säsong. Inte minst för mig som forward. Jag tvingades spela ensam på topp och fajtas mot tuffa försvar. Nu hoppas jag kunna få mer utrymme för mitt forwardsspel i en klubb som aviserar spela offensiv fotboll. Det här ska bli spännande, säger Sarah Storck till Östersunds Posten.

Artikel 2015-12-18 18:36

Ryktena går och Sarah erkänner att hon fått en del förfrågningar. När jag säger att vi bland annat hört att Åland United och IK Sirius varit väldigt angelägna om att hon få hennes signatur på ett kontrakt säger hon:
– Det är två av klubbarna som hört av sig men jag är inte riktigt färdig med det här ännu så ni får vänta en tid innan jag kan säga vilken klubb det blir.

Artikel 2012-07-04 12:15

Sarah passade dessutom på att runda målvakten.
- Vi gläds verkligen med Sarah, säger LdB FCs tränare Peter Moberg.
2-0 gjorde en annan av LdB FCs unga spelare, Felicia Karlsson som slog in returen efter ett anfall igångsatt av Lina Nilsson.

Artikel 2012-02-11 18:03

- Främre korsbandet i ditt vänstra knä är av och det är slutspelat innan Damallsvenskan ens har börjat. Hon hade just kommit tillbaka efter rehaben från korsbandsoperationen i det andra knäet.

Sarah skulle fått opererat en muskelskada i ena benet den här veckan, ett betydligt mindre ingrepp som dock måste uppskjutas.

Artikel 2011-04-04 21:52

Tyresö FFs Lisa Klinga har tyvärr måste lämna återbud p g a skada.

Sarah Storck var med i F19-landslaget som slog Lettland med 4-0 i Alvesta i EM-kval 2008. Det var innan Sarah sprang på sin långtidsskada som ödelade hela fjolåret.
Förbundskapten Calle Barrling sade efter den matchen till damfotboll.com:

Artikel 2010-07-09 17:49

Vittsjö GIK har tecknat ett utlåningsavtal som gäller fram till årsskiftet med LdB FC Malmö. Förutom Sarah kommer Vittsjö att ha tillgång till bl a Elin Rubensson, målvakten Linnea Söderström som står i mål för Limhamn/Bunkeflo, samtliga med meriter från olika flicklandslag.

Artikel 2010-06-05 20:28