Välkommen till nya damfotboll.com!

Som ni ser så har vi designat om damfotboll.com. Men det är mycket mer än bara designen som är ny. Vi har försökt skapa en website där alla som är intresserade av damfotboll ska känna sig hemma.

Bli medlem och få tillgång till en mängd funktioner

Förutom en förbättrad nyhetsvisning har nya damfotboll.com många andra funktionaliteter; ni kan till exempel bli medlemmar och skapa egna profiler med en presentation av er själva, oavsett om ni är spelare, ledare eller helt enkelt intresserade av damfotboll.

Ni som är medlemmar kan också ladda upp bilder och skapa intressegrupper. Alla grupper och medlemmar listas under ”Community”.

Spelare och ledare kan skapa sidor för sin lag

Ni som är spelare eller ledare kan skapa lagsidor och visa upp sina lag med lagbild, spelartrupp och kontaktuppgifter. Se också efter vilka lagmedlemmar som blivit medlemmar på damfotboll.com och koppla ihop deras profiler med era lagsidor.

Läs och kommentera intressanta bloggar

Vi kommer att ha några bloggare som bloggar om intressanta ämnen. Läs och kommentera gärna!

Forum, webb-TV och mycket mer

I forumet kan ni diskutera med andra intresserade om lagen, spelarna och annat. Under ”Webb-TV” kan ni se inslag om damfotboll och ladda upp länkar till videoklipp på YouTube.

Vi hoppas att ni ska känna er välkomna och trivas på nya damfotboll.com!

Mattias Johansson 2010-01-21 00:06

Bra jobbat!

Gasten med prickar 2010-01-21 00:12

Fint! Hundra saker är bättre än förr. Bara en sak är klart sämre. Med stora bilder, många storyn och jättelika annonser efter varandra blir det alltför mycket att 'scrolla' neråt på sidan. Hoppas det åtgärdas så blir det verkligen läsarvänligt.

matsf 2010-01-22 07:07

Starkt jobbat :-)

Otroligt imponerad av att ni lyckats få legenderna Videkull och Leidinge som bloggare. Övertala någon från kvintetten som nyligen lade av HannaL, HannaM, Vickan, Kicki eller Karro att bidra med analyser och "just avslutat karriären perspektiv" så har ni riktigt vass skribentuppställning

/mats

Björne 2010-01-24 12:04

Fantastiskt ny fin hemsida!

Användarvänlig och underbart rolig sajt att navigera sig fram genom.

Bra Jobbat, verkligen!