Falköpingspoäng i Linköping

- Vi förtjänade oavgjort, säger Falköpings KIKs tränare Morgan Johansson efter 2-2 borta mot Linköping/Kenty. Planen inbjuder inte till något större spel och med tanke på Linköping/Kentys ribbskott i slutet av matchen så kan jag inte annat än vara nöjd med resultatet.
Mia Cederholm och Louise Holmqvist Sköld i hemmalaget konstaterar att Falköping gjort 1-2. FOTO: Filip Oskarsson

Vad är du mest nöjd med?
- Faktiskt med det mesta av vårt spel i första halvlek och en bit in i andra. Vi spelade en konstruktiv fotboll och skapade en hel del chanser. Vi låg under med 1-0 men vände det till en 2-1 ledning som vi behöll ända till den 82:a minuten. Då blev det lite väl mycket kamp, långa bollar och fysisk fotboll och då kunde vi inte stå emot utan Linköping/Kenty kunde kvittera till 2-2.2bbbb.jpg

Ni lyckades med en intränad hörnvariant, hur gick den till?
- Vi försöker dra bort spelarna från den främre ytan. Vi slår in bollen i målområdet där idag Sandra Krantz skarvade bollen vidare mot den främre stolpen där Frida Jansson kom rusande och tryckte den i mål. Roligt att det lyckades.

Några spelare du tycker utmärker sig idag?
- Frida Jansson gör en bra match och båda våra mål, Besmira Morina gör en bra match offensivt på mittfältet liksom Sophie Fredriksson defensivt på mittfältet, avslutar Morgan.

Målen gjordes enligt följande:
1-0 av Veronika Hoférková för Linköping/Kenty i den 9:e minuten. Frida Jansson i Falköping kvitterade till 1-1 i den 24:e och ledningsmålet 2-1 i den 66:e minuten. Slutresultatet 2-2 fastställdes i den 82:a minuten av Emma Ekman.

Lilla bilden: Delade känslor. Emma Ekman i Kenty jublar efter sitt 2-2 mål i 82:a minuten. Falköping fick inte vinna matchen. FOTO: Filip Oskarsson

AttachmentSize
2bbbb.jpg20.87 KB
Rufus 2010-04-24 19:45

Hade Linköping Kentys tränare satt munkavle på sig själva eftersom de inte hade något att säga om matchen?

Gäst 2010-04-24 21:10

Tre spelare som får dela på "matchens lirare"

Falköping: Sadra Krantz.
Ständigt falig i sina löpningar, och med ett bra passningsspel.

L Kenty: Karolin Pettersson, L Kenty: Maria Svensson.
Visar upp ett enkelt och beslutsamt samspel mellan varandra.

PS!
2-1 var offside.

Gäst 2010-04-26 07:55

hur kan det vara offside när man spelar bollen i sidled