Underkänt Danmark, trots poängen

Östersunds DFF, nykomling i Norrettan, var bara fem minuter från andra raka segern men Danmarks IF hann kvittera till slutresultatet 1-1.

Danmarks IFs tränare Max Andersson säger så här om matchen:
-Jag är ofantligt missnöjd och kan inte ge någon av tjejerna godkänt. Det enda som var bra var att vi knep en poäng. Vi gjorde dåliga val i stort sett hela matchen, dåliga passningar, dåliga uppspel och ett väldigt stressat spel. Jag tror matchbilden hade sett annorlunda ut om vi hade satt något mål på alla hörnor och frisparkar som vi hade, då vi normalt sett är väldigt vassa på fasta situationer. Nu gjorde Östersunds målvakt Heike Lippertz några otroliga räddningar som jag knappt kan fatta. Fast att hon var på väg åt fel håll lyckades hon vända i luften och på något sätt få ut den till ny hörna eller ut till någon medspelare. Kul att se men tråkigt att det drabbade oss.

Något du ändå känner dig nöjd med?
- Jag är nöjd med inställningen och att alla kämpar och spelar med hjärtat. Under 90 minuter är vi inte värda poängen vi tar idag, det tror jag Östersund kan skriva under på, fortsätter Max. Ida Nordström 1-1 mål i den 85:e minuten är en prestation i sig, men hon som alla andra kan inte få godkänt idag, avslutar Max.
Östersunds ledningsmål kom i den 28:e minuten genom Sunisa Daennabua.

Åskådare 2010-04-26 22:31

Verkar vara en sympatisk tränare som inte kommer med några simpla ursäkter vid poängförlust. ÖDFF var stuntals bra men över 90 minuter var oavgjort det mest rättvisa resultatet.