Tränare och åtta spelare förlängde med Jitex

Hans Prytz, framgångsrik tränare i Jitex och nominerad som Årets Tränare till Fotbollsgalan, har skrivit på för ännu ett år i Jitex. Prytz meritlista både som spelare och tränare är lång och imponerande, bla spelade han många allsvenska säsonger med Örgryte som gav SM-guld 1985. Tjugo år senare tog han som tränare Jitex tillbaka till Allsvenskan. En bedrift som han alltså upprepade 2009. I år lyckades han föra det expertsågade laget till en sensationell sjätteplats.
Hans Prytz tränar Jitex även 2011. Foto: Anette Börjesson

Klubben har också redan gjort klart för säsongen 2011 med åtta av de mest tongivande spelarna i årets sensationslag. Målvakten Jenny Olsson, mittfältsmotorerna Elin Sandgren och Kristine Lindblom, försvarsklipporna Kathlene Fernström och Sofia Karlsson har alla skrivit på för ännu ett år i Jitex.
Nya allsvenska klubben Dalsjöfors var intresserade av båda f.d Dalsjöforsspelarna Elinor Ragnvaldsson och Malin Fors, men båda valde att stanna i Jitex. Anfallsessen Elin Carlsson och Kristin "Krickan" Carlsson blir också kvar i Jitex. Unga löftet Kristin har som enda spelare i klubben fått ett tvåårskontrakt.